משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמזונותהגדלת דמי מזונות בהסכמה

מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

הגדלת דמי מזונות בהסכמה

רונ
רוני

הגרוש שלי ואני חתמנו על הסכם גירושין שאושר ברבני. אנו מעוניינים להביא יחד נוסף לעולם ולהגדיל את דמי המזונות לאחר לידת הילד.האם בהגדלת דמי המזונות בהסכמה, יש צורך לשנות את כל ההסכם או שניתן להגיש בקשה רק על המזונות? אם ההסכם אושר בבית הדין הרבני עלינו לפנות לרבני בבקשה ? תודה רבה

RE:
באשי שלומי
באשי שלומי

שלום רוני, אין משמעות לאיזו ערכאה את פונה. הדרך הנכונה היא לערוך נספח להסכם הגירושין אשר מסדיר את מזונות הילד/ה הנוספים וכן את הסדרי הראייה עימו.