עו"ד איריס אסיף

גרושה עם ילד המתגוררת בדירה שכורה עם בן זוג חדש

ישנו הסכם גירושין לפיו הסכים האב לשלם 1/3 מדור לילד המתגורר עם אמו בדירה אותה שוכרת האם. לאם - הגרושה יש בן זוג המתגורר עמה ועם בנה. המדור לילד כעת אמור להיות 1/3 ממחצית שכר הדירה, נכון? ואם כן, האם יש לך פסיקה על כך? או שזה ההגיון הברור. תודה רבה

item.Author מנהל הפורום שלומי באשי - משרד עורכי דין

הי איריס, יש פסיקה של י.ש. בעניין. בכל מקרה אם פסק הדין לא קובע זאת ואין הסכמה מהצד השני את תיאלצי לגשת לבית המשפט להפחיד בגין רכיב זה. ככל ומדובר על מגורים קבועים (כי ברוב המקרים מיד קמה טענה שזה לא קבוע והנה נפרדנו וכיוב..) אז התוצאה מובטחת.