רמי

תביעה נגד ועד בית

שלום רב, אני גנן, ונתתי שירותי גינון במשך זמן רב לבניין מגורים. זה כמה חודשים שוועד הבית חייב לי כספים ולא מסכים לשלם לי/ מתחמק ומתנער ממני. האם אנייכול להגיש תביעה ובה לתבוע כנתבע 1 את וועד הבית כגוף של הבניין וכנתבע 2 את האדם כיחיד שמייצג את וועד הבית שכן עבדתי רק מולו, הוא ביצע את ההזמנות ומבחינתי הוא זה שאחראי לתשלום עבור הגינון שביצעתי. אודה לתשובתכם, רמי.

עו"ד גיל ורגון

רמי שלום, החוק קובע כי נציגות של בית משותף או ועד הבית הוא גוף כשיר משפטית לכן ברור שאתה יכול לתבוע את הועד. הייתי מציע לך לתבוע את הועד באמצעות אותו דייר ולא לתבוע ישירות את הדייר היות והוא יהא אחראי רק אם ביצע עוולה אישית של הבטחת שוא, תרמית הטעיה וכיוצ"ב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות