יערה

פגיעה בשם שלי

שלום רב, עבדתי במשך זמן רב במסעדה בתור קופאית, התפטרתי ערב סיבות אישיות. כאשר ביקשתי את הפיצויים שלי, אמר לי המנהל כי הוא מאשים אותי שגנבתי מהמסעדה סנדביץ' ללא רשות. הטענה שלו שקרית, ונטענה רק אחרי שהתפטרתי, כמו כן הוא מנסה להתחמק מתשלום הפיצויים והכי גרוע הוא פוגע בי בכך שמאשים אותי בגניבה וכולם מסתכלים עליי בתור גנבת... מה אני יכולה לעשות??? תודה לכם, יערה.

עו"ד גיל ורגון

הי יערה, בעניין היבטי דיני העבודה שבשאלתך - אין אני מחשיב עצמי כמומחה ועלייך לפנות לעו"ד העוסק בדיני עבודה. לעניין ההשמצות - בהנחה שהן אינן אמת הרי הן מקנות לך מספר עילות שבדין. אני מציע שתנסי להוציא לו מכתב עו"ד הדורש ממנו לחדול ולהתנצל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות