shibli

ערעור על בחינת רישוי ברפואת שיניים!

הבחינה בשפה האנגלית אינה תואמת את הבחינה בשפה העברית!! האם אפשר לערער ואם כן.. איך?!!

עו"ד גיל ורגון

ידוע לי שמשרד הבריאות מפעיל ועדות ערר לנושאים כגון אלו אליהם ניתן להגיש ערר. חפש באתר משרד הבריאות

שבלי

במידה ועמי הצדק אך בכל זאת הועדה מכשילה אותי.. מה אפשר לעשות??

עו"ד גיל ורגון

שבלי שלום, ועדות הערר הן בדרך כלל טריבונל שיפוטי שיש על החלטותיו רשות ערעור במקרים קיצוניים. אני שב ומציע כי תעיין באתר משרד הבריאות ותמצא את נהלי ועדת הערר הנדונה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות