דוד

חוב לכאורה למשרד החינוך

אשתי קבלה הודעה בדבר חוב לכאורה מתקופת היותה מורה ועובדת משרד החינוך (הסכום שצוין לא גובה באסמכתא או הסבר למקור החוב) אך לאחר שיחת טלפון עם הגזברות חתמה אשתי על הסכמתה לחיוב בגין החוב לכאורה בכדי להביא העניין לכלל סיום. היא וידאה בשיחה שזהו החוב ואין בלתו והובטח לה שלא יצוצו בעתיד כל חובות נוספים. לתדהמתנו היגיע מכתב נוסף לאחר השיחה ובו הוכפל סכום החוב המקורי?!. האם שיטות חברת אקיוטק המפורסמת הנן קו מנחה במשרד החינוך לניסיון לגבות כספים מבלי להוכיח מקורם? מה מומלץ לעשות? אגב כבר כתבנו לפני השיחה הטלפונית המוקלטת שאנו דורשים הסבר והוכחות לקיום החוב אך בשל הרצון להיות בפנסיה שקטה ללא מלחמות שגוזלות תעצומות נפש בחרה אשתי לשלם את הסכום הראשוני. אודה לעצתך דוד

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, איני מצליח להבין את פשרה החובות המדוברים. האם מדובר בעניינים הנובעים מיחסי עבודה? בכל מקרה הדרך הנכונה לטפל היא לבדוק מסמכים ובהחלט זכותכם לדרוש אותם. אין תביעה של צד כנגד חברו אם לא הוכחה בראיות קבילות. אלא, שצריך להזהר מאוד מהזנחה. אם החלו בהליכים בבית המשפט, חובה לעמוד בזמנים הקבועים בידי בית המשפט או החוק. גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות