נטשה

ביטול כרטיס טיסה חזרה לארץ

שלום , אני הזמתי טיסה לבולגריה, דרך חברת גוליבר, בחזרתי , (הייתי עם שני ילדים קטנים), בשדה תעופה של בורגאס נאמר לי שאני לא רשומה בטיסה, ( היו לי כרטיסים ביד לאותה טיסה), וגם ב3 טיסות הבאות, ואף אחד לא ידע להסביר לי על כך, היה שם נציג ישראלי שלא היה קשור לחברה שבה הזמנתי ועזר לי לייצור קשר עם הארץ, עם חברת ברון טורס, שגם שם לא ידעו מה להגיד לי. כל זה היה ב23.00 בלילה. הנציג הזה עזר להחזיר אותי למלון שבמקרה היה שם מקום, שילמתי מחיר מלא על לילה באותו מלון, על אוכל , וגם מצא לי טיסה חלופית , אך לא ממקום שהייתי בו, אלא שעתיים וחצי נסיעה מהמלון, טיסה לארץ הייתה שעתיים. למחרת הייתי אמורה לעבוד, גם הפסדתי יום עבודה, ילדים לא ישנו בלילה, גם שילמתי מלא כסף על המונית, שאין לי קבלה על כך, רק על המלון, אני רוצה לבקש גם החזר על המלון, מונית, יום עבודה ועוגמת נפש. גם הייתי בלי כסף והוצאתי כסף מכספומט מקומי. לא קיבלתי שום הודעה לא בטלפון ולא במייל.מה עלי לעשות? כמה פיצוי אני יכולה לבקש?

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, נדמה כי הסיפור שלך מדבר בעד עצמו, בהנחה שהכל כמתואר נשמע כי הזיקו לך ואת זכאית לפיצוי על מלוא נזקיך. באשר לשאלה כמה פיצוי? הרי זה פונקציה של הנזק והסכם ההתקשרות עם חברת הנסיעות. לשיקולך, לאור גובה התביעה, לבחור בין פניה באופן עצמאי או באמצעות עורך דין. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות