פדו

חישוב הפרשי הצמדה למדד וריבית

שלום, כיצד ניתן לחשב הפרשי הצמדה למדד וריבית על סכום שנפסק לטובתי והחייב טרם שילם .. ? אנחנו רוצים לשלוח לו מכתב התראה לפני נקיטת הליכים מול הוצל"פ, אך איננו יודעים כיצד לחשב את הסכום מחדש.

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, חישוב הפרשי ההצמדה וריבית קבועים על פי חוק והנם מורכבים, לטעמי. הם אף נושאים לוויכוח ודיון מידי פעם. בהתאם איני יכול לממד כאן כיצד לבצע את החישוב. ישנן תוכנות מחשב אשר גם כן יודעות לבצע את החישוב. בשים לב לסכום בכל מקרה הייתי שוקל הוצאת מכתב ההתראה באמצעות בעל מקצוע או בעזרתו ובוודאי לציין במפורש כי הסכום הסופי יותאם לסכום החוב ולקביעה ביום התשלום. גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות