ירון שגב

צלקת בקעקוע. על הקווים עצמם יש מן צלקות

עשיתי קעקוע והוא השאיר לי צלקות. הקווים עצמם מצולקים נפוכים כאלה. כאילו הוא חרט עמוק מדי או משהו. כשחזרתי אליו לתיקון הקעקעוע ושאלתי לגבי העניין הוא אמר לי שכך העור שלי מגיב שלוקח לעור שלי זמן וזה יעבור. עברה שנה ועכשיו אני מבין שאלה צלקות. גם אני חושב להסיר את הקעקוע איני יכול כי ישארו הצלקות.

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, מה שאתה מתאר נשמע חמור ובטח ובטוח לא נעים. מה שנראה היום ובדרך כלל מוצג כהליך פשוט, התפתח אצלך כנראה לסבל וכזה מתמשך אשר מפריע לך. אלא, שכמו שקורה פעמים רבות בשאלות לפורום, סיפור משמעותי בחיים מתומצת למספר שורות ורב בו הנסתר על הגלוי. מה גרם למצב הזה, רשלנות של המבצע? בהחלט ייתכן. מה הוצג לך לפני הכניסה לטיפול (לקעקוע)? האם נחתמו מסמכים? על כל הדברים הללו צריך להשיב. לאור המקרה המיוחד אנא צור עמי קשר טלפוני בכדי שאוכל לנסות ולהבין יותר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות