יעל

החלפת שמשה אחורית ברכב

שלום רב .רכבי חנה בחניה הפרטית שלי בבניין .אריחים שנפלו מהבניין פגעו לי בשמשה האחורית וניפצו לי אותה .החלפתי את השמשה וחברת הביטוח נשאה בעלות .אך נאלצתי לשלם השתתפות עצמית . שאלתי היא האם אני יכולה לתבוע את ועד הבית ולבקש החזר על ההוצאה .חייבת לציין שכל הזמן נופלים אריחים מהבניין ויודעת שעוד כמה רכבים ניזוקו .אודה לתשובתכם

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, על פניו מהמתואר, נדמה שהנזק נגרם מרכוש משותף של כלל דיירי הבית המשותף משכך לכלל דיירי הבית, או לביטוח הנעשה לרכוש המשותף קשר ישיר לנזק. לתשומת לבך אין זה הפורום המתאים לשאלה זו, אבל עליך לשים לב כי ייתכן ונגרם לך נזק עתידי נוסף בכל שנוגע לפוליסט הביטוח ועלויות עתידיות של חידוש הביטוח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות