אנגליקה בניטה

תביעה לסלקום על הונאה

שלום יש לי חוב לסלקום שעלה 12 אלף שקל שהתחיל מסכום נמוך. לפני שנתיים סלקום עשה לפלסטני קו על השם שלי בלי שאני ידע על כך ובמשך חודשים תמימים שלמתי עברו עד שגיליתי.יש לי משהו שעובד שם שאמר לי מי עובדת שעשתה את זה ומוכן לבוא לטובתי במשפט. יש הגשת תלונה במשטרה על הונאה גם לסלקום וגם לפלסטיני הזה שהמשטרה גילתה בזכות הפירוט שיחות שנתתי להם. עכשיו אני רוצה להתחיל משפט מולם מה אתה אומר מי ינצח?????

נימר אבו ריא

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, אנחנו לא עוסקים בהימורים. אני מניח שאם הסיפור כזה, אז רגע לפני בית המשפט (מאחר וממילא כרגע בתי המשפט בפשרה לעוד מספר ימים), אפשר לנסות ולפנות לסלקום ואולי אף למשרד התקשורת ולנסות לקבל החזר מלא על שנעשה ואולי אפילו פיצוי. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות