רובי

עורך דין שהגיש תצהיר שקרי

במהלך ניהול תיק על רעש בין שכנים, הוחלט על איש מקצוע מומחה שיבוא לבדוק את הרעשים. הוא הגיע ובדק וקבע את קביעותיו. אבל אז הגיש עורך הדין של התובעים תצהיר שבו הוא טוען כי יש בידיו שיחות מוקלטות בהן המומחה מודיע לו שאני, הנתבע, ניסיתי לשחד אותו כדי לקבל חוות דעת חיובית. זה לא קרה כמובן. וגם המומחה אומר כך ומוסיף שאם יתבקש, יסכים להעיד. המשפט לפני קדם משפט. אני מייצג את עצמי בביהמש השלום. איך אוכל להתנהל מולו במהלך המשפט וגם איך אוכל לפעול נגדו במקביל או לאחר המשפט במישור הפלילי? תודה

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, אתה בהחלט מתאר מצב מורכב מאוד. עם כל הרצון הטוב לא נתן במסגרת הפורם ללמד אותך להיות עורך דין. איני מכיר את התיק, אבל אני ממליץ, בהתנהלות בערכאות משפטיות, להיות מיוצג.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות