ניר חן

תביעה נגד הוועד על מקרה עבר שקרה לפניי שרכשתי

רשלנות הוועד באי אטימת הגג גרמה לנזקים לדייר בקומה העליונה. רכשתי את הדירה לאחר המקרה ולאחר שנגרמו הנזקים .אבל התביעה מתבצעת עכשיו . בהנחה והוועד מפסיד בתביעה האם עליי לשלם או לגלגל את התשלום לבעלים הקודם.

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, שאלה מורכבת. צריך לזכור שועד בית, למעשה אינו אישיות משפטית. החובה לטפל בגלל והאחריות לרכוש היא של הדיירים. התשובה תלויה גם בהסכם הרכישה שנחתם. בהחלט יש בסיס לטענה כי האחריות היא של הבעלים בתקופה הרלבנטית. לכן, יש מקום לשקול משלוח הודעת צד ג' עם קבלת התביעה. בכל מקרה הדבר תלוי בתביעה, בהסכם ובשאלות נוספות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות