שושי

תביעה כספית -שכר פרילנסרית

עבדתי כאדריכלית פרילנסרית בחברת התחדשות עירונית במשך 3.5 שנים. בגלל קשיים כספיים הודיע לי היזם על הפסקת עבודתי בתחילת 06.2019.החברה/היזם חייבים לי שכר של 5 חודשים ובנוסף, עפ"י ההסכם בננו ,התרעה של חודשיים.

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, המתואר נפוץ מאוד. השיב בקצרה כי עצם העובדה שאת והמעסיק בחרתם לראותם בך "פרילנסר" לא מחייבת את קביעת מעמדך. ייתכן שלמרות האמור, בית הדין, יראה בך עובדת לכל דבר ועניין. יש צורך בבדיקה של שורה של פרמטרים ועל סמך האמור יש לשקול את הפעולות. בשים לב לכך שעניין אדריכלים בתחום הזה מוכר אשמח אם תדברי אתנו טלפונית ביום א' כדי שנוכל לקבל עוד מספר פרטים ולהציע תשובה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות