וייס קובי

תביעה נגד חברה בחו"ל על אי תשלום בגין עבודה דבוצעה בחו"ל

למדתי קורס בחו"ל החברה לא שילמה ומעקבת את התשלום מעל לחודשיים. מסרבים לתת הערכת זמן לביצוע התשלום. חוזה העסקה נחתם מול גוף שלישי שאני נציג שלו

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, חוזה העסקה נחתם אל מול ג'. אם כן מדוע הנך סבור כי השכר צריך להשתלם להחברה בחו"ל ולא מידי אותו צד ג'. איני יודע ויש לבחון את הפרטים. יש לבחון גם באיזו מדינה מדובר מאחר ובהחלט סביר כי הדין הרלבנטי הינו דין המדינה הזרה. תוכל להתקשר למשרדנו אם פרטים נוספים ונראה אם נוכל לתת תשובה מלאה יותר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות