מירן יפרח

שילמתי מקדמה 2500 כי ביררתי לגבי רכישת רכב אני לא מעוניינת לקנות

שלום וברכה !! התעניינתי לגבי קניית רכב מיצובישי שילמתי פתיחת תיק 350 ש"ח בויזה . לאחר מכן שילמתי 2500 בהעברה בנקאית ביום חמישי 7.11.19 בשעה 21:14 לפטרה לובי בע"מ חברת carcost כי התעניינתי לגבי רכב - חשוב לציין שלא חתמתי חוזה!!! . לא הזמינו לי רכב. אתמול הודעתי שאני לא מעוניינת לקנות ולהמשיך תהליך מול החברה ואני רוצה את כספי ( לפי חוק להגנת הצרכן מגיע לי ההחזר ) . שלחתי הודעה לנציג - הוא אמר תשלחי מייל להנהלת חשבונות . שלחתי מייל אתמול והם לא עונים לי !! וגם הנציג לא עונה

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, אם כן, מה השאלה?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות