אמיר אופיר

הסכם הלוואת כסף לאחותי

שלום רב. בכוונתי להלוות כסף לאחותי ואשמח לקבל כל תיקון למלל הרצ"ב : לכל מאן דבעי הנדון: הסכם הלוואה בין בני משפחה בתאריך 4/12/19 סוכם כי אמיר אופיר ת.ז._______, יעביר לאחותו טלמור קיטה, ת.ז. _______ ולגיסו אוריאל קיטה, ת.ז. _______, הלוואה בסך 200,000 ₪, כסיוע לבניית ביתם החדש בראש העין. הלוואה זו לא תישא ריבית, ותוחזר לאמיר בתוך כשבוע ימים מהיום בו יבקש את הכסף בחזרה. במידה והכספים לא יוחזרו בתוך שבוע, מסכימים טלמור ואוריאל, כי הכסף יוחזר לאמיר מתוך כספים שיגיעו לטלמור, בבוא העת, מהירושה לה תהיה זכאית מאימם - נוגה אופיר תיבדל"א. ולראיה באנו על החתום: המלווה: הלווים: גם אם לא אקבל עזרה - תודה רבה.

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, לא נתן לנסח הסכמי הלוואה במסגרת הפורום. ממליץ מאוד לקבל ייעוץ משפטי בנושא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות