הראל שמ

חברה משלוחים(אפליציה) שקזזים לשליחים סכומי כסף כבירים ומתחמקים מלשלם

חברה משלוחים(אפליציה) שקזזים לשליחים סכומי כסף כבירים ומתחמקים מלשלם מה ניתן לעשות? אני מבין שאין יחסי עובד מעביד. כל המשלוחים נעשים דרך האפליקציה עם הרכב הפרטי שלי ואני לא עצמאי והם מפקידים לי את הכסף אך החסירו לי 5000 אלף ש״ח .מה עושים ?

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, איני יודע לומר לך, באופן נחרץ, כפי שהנך קובע שאין יחסי עובד מעביד, למרות שסביר שהדבר אכן כך. מעסיק דרך אפליקציה ומתקשר בהסכם דרך אפליקציה עדיין כפוף לחוק ולהוראות ההסכם שבין הצדדים. אנא פנה לקבלת ייעוץ פרטני יש צורך לבחון את כלל היחסים והוראות ההסכמים ביניכם ובהתאם לבחור במסלול הטיפול הנכון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות