שירית

משיכת כסף גדול על ידי מיופה כח כשהאב היה בחיים עדיין.

אני ואחותי יורשות עפ"י צוואה את העיזבון של אבי. בצוואה כלולים בנוסף כל הכספים שלו. אחותי משכה מהבנק סכום ענק שהיה אמור להיות סגור לשנתיים ונמשך אחרי שנה...וזייפה את חתימתו. יש לי פירוט דפי בנק. עם המשיכה. בימ"ש נתן צו שהבנק יתן פירוט על כל המשיכות. את הסכומים של עשרות אלפים שהיא משכה הם נתנו, אך את הסכום הגבוה הם לא מוצאים... החתימה שם מזוייפת והם טוענים שהם לא יודעים מה עלה בגורל הכסף. ומתכחשים לדפי הפירוט. מערפלים את הנושא... עורך הדין שלנו - נאמן העיזבון, לא ממש פועל נגדם ולא ברור לי למה. מה אוכל לעשות כדי לממש את הצוואה ולרשת את מה שהוריש לי אבי.? איך עליי לפעול נגד הבנק? למי לפנות? תודה רבה על תשובתכם. וחג שמח.

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, את מיוצגת בידי עורך דין, כך עולה מההתכתבות שלך, לכן הדרך הנכונה היא לפנות דרכו, להעלות בפניו את החששות. במידה והוא לא יוכל לטפל בנושא, למשל בשל תפקיד אחר, תצטרכי לקבל ייעוץ מפשטי וליווי של עורך דין בנושא. דברים אלו נכונים בכלל ובוודאי כאשר את בתוך הליך משפטי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות