יוסי

עורך דין שערך הסכם שותפות.

לפני זמן מה ערכתי הסכם שותפות עם אדם שהוא פושט רגל. העורך דין שייצג את "שנינו" לא סיפר לי על כך במפורש למרות שהוא ידע על כך (הוא יצג את השותף מול הכונ'ר,אלה "הסביר" לי שיש בעיה משפטית שאמורה להפתר בהקדם ושאין שום בעיה מעבר לכך. האם בכלל מותר לערוך הסכם כזה מול אדם כזה?, האם העורך דין לא עבר עבירה איתית בכך שהוא לא דיווח לכונ'ר על המהלך?. תודה מראש.

עו"ד גיל ורגון

יוסי שלום, סוגיית עורך דין המייצג שני צדדים וסוגיית חובתו לגילוי נאות היא סוגייה מורכבת אשר הפורום הנאות לתשובה לה הינו בפורום של אתיקה של עורכי דין ולא בפורום הזה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות