buli

חברות הסלולר

הי, אני מנויה בחברת סלולר דרך מקום העבודה מזה שנה וחצי. בזמנו קיבלתי מחיר טוב עבור רכישת המכשיר (פרוס ל-36 חודשים אך לא חובה, ניתן היה לשלם גם בפחות תשלומים) ומחיר דקת שיחה נמוך ממה שהוצע ללקוח פרטי באותה התקופה. נאמר לי כי במידה ואני מחליטה להתנייד לחברה אחרת, עלי לשלם קנס (בהתאם לתקופה שנותרה לי עד 36 חודשים) אך אם אני עוברת לתוכנית אחרת באותה החברה, הקנס בטל. היום כשהשוק הפרטי מציע חבילות זולות בכ-200 ש"ח לחודש מהתשלום החודשי שלי, אני מעוניינת לעבור לחבילה מוזלת באותה החברה. מחברת הסלולר נמסר לי בימים אלה כי אם אני עוברת להיות לקוח פרטי אני עדיין מחוייבת לשלם את הקנס מכיוון שזה כמו להתנייד לחברה אחרת. ואני שואלת - האם זה נכון? האם זה חוקי? משהו פה לא מסתדר לי... אשמח לקבל חוות דעת משפטית בעניין. תודה!

עו"ד גיל ורגון

buli שלום, מדובר בשאלה פרטנית הדורשת עיון במסמכים אשר נחתמו על ידך ו/או בשמך. הפורום אינו נועד לפרטנות זו ולחוות דעת משפטיות למקרים פרטניים אלא לתשובות עקרוניות בלבד.

בולי

תודה גיל. אולי אשאל את השאלה באופן כללי יותר: האם מעבר של לקוח עסקי להיות לקוח פרטי באותה חברת סלולר משמעו ניוד?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות