אפי

צו מניעה במעמד צד אחד

האם ניתן לבקש צו מניעה במעמד צד אחד בנושא סכסוך כספי בין מתחרים?

עו"ד גיל ורגון

אפי שלום, התשובה לשאלתך היא כי בעקרון ניתן לקבל צו מניעה זמני בפועל- קבלת הצו תלויה בשאלה האם תוכיח לבית המשפט שמתן הצו הוא הכרחי היות והוא נועד למנוע נזק מיידי ומשמעותי שלא ניתן לפיצוי כספי וכן שאם דבר הגשת הבקשה לצו מניעה תוודע לצד השני הוא עלול לבצע פעולות שיכשילו את מתן הצו. אלו הם העקרונות ויש ללמוד יותר את נסיבות המקרה שלך כדי להמליץ לך מהלכים ספציפים. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות