רון

בקשה לתביעה

יש לנו חבר יותר נכון הוא היה חבר שלנו שעשה לנו נזקים בכל מיני דרכים לדעתי בכוונה, פגע לי ברכב "בלי כוונה", נסע לי על הדשא עם הרכב שלו, איבד לי מס' דברים שהשאלנו לו. כל הפעולות האלה לא קרו בבת אחת אלא בכמה פעמים. אנחנו מאוד פגועים ממנו ומרגישים שהוא גרם לנו עגמת נפש יותר מנזק כספי או נזק אחר. אני ואשתי מאוד מאוד פגועים ומאוד כועסים כמובן שאנחנו לא בקשר איתו יותר אבל חושבים לתבוע אותו על נזק כספי אבל גם על עגמת נפש. האם זה אפשרי ואיך מוכיחים דבר כזה?

עו"ד גיל ורגון

רון שלום, עלייך לדעת כי ניהול תביעה אינו פשוט וכרוך בהוצאות רבות והקדשת זמן רב. כעקרון, תביעה בבית משפט מוכיחים באמצעות ראיות ויקשה עלייך לנהל הליך רק באמצעות טענות "מסתברות" ללא ראיות חותכות. בכל מקרה - הנך יכול להגיש תובענה בבית משפט לתביעות קטנות ללא עורך דין בכדי לחסוך בהוצאות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות