אילנית

תביעה נגד ישראייר

שלום רב! טסנו לברלין אני ובעלי עם ישראייר והם פשוט לא הביאו לי את המזוודה ליעד,אספתי אותה כאשר הגענו ארצה. שלחתי להם מכתב עם בקשה לפיצוי ב24.07 עדיין אין תגובה. היום ב6.8 יצרתי קשר עם קשרי לקוחות שלהם וקיבלתי שירות הכי זבעתי. הנציגות דיברו איתי כאילו אני חייבת להן משהו אכזבה אמיתית. לא בא לי יותר לרדוף אחריהם. אני רוצה להגיש תביעה,האם אני חייבת להמתין לתגובה שלהם קודם לכן?ותוך כמה זמן עליהם להגיב לפנייה לפניות הציבור?

עו"ד גיל ורגון

אילנית שלום, הגשת תביעה אינה מותנית בקבלת תגובה את יכולה להגיש כתב תביעה והם יגישו כתב הגנה בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות