נמיר

חניה פראית

יש לי חניה רשומה הצמודה למשרד שבבעלותי והמצויה בחצר חניות של בניין משרדים (בעלים רבים) שבה מספר חניות הרשומות בטאבו. לעיתים חונים לפני החניה שלי במקום שלא מיועד לחניה אלא בדרכי הגישה המשותפות באופן שקשה לי להכנס או לצאת עם רכבי. דברתי בקשתי - לא עוזר. האם לגרריסט מותר לסלק רכב כזה ע"פ בקשתי או שהדרך הינה בתביעה בתביעות קטנות הנסמכת על צילומים.

עו"ד ורגון גיל

נמיר שלום, חניה הרשומה בטאבו היא נכס פרטי לכל דבר ועניין וכל המונע ממך שימוש סביר בנכס גורם לך נזק וחייב בפיצויים. יש מספר דרכים משפטיות בעניין זה: אם מדובר בבית משותף ומי שחוסם את החניה זהותו ידועה ואף הוא דייר בבניין - ניתן לבחון אפשרות לפנות למפקח על המקרקעין. דרך נוספת היא משטרה אשר מטפלת במי שחוסם חניה ואם לא- כמובן שאפשר בית משפט לתביעות קטנות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות