יגאל

תביעה קטנה

שלום רב, אני יודע שבדרך כלל אין יצוג של עו"ד בתביעות קטנות אך עם המזל שלי אפילו שאני צודק במאת האחוזים אני בטוח שפסק הדין יהיה פחות לטובתי ויותר לטובת הנתבע. הדיון השני הבא הוא בתאריך 17/05/2012.האם ניתן לקבל בכל זאת אישור ליצוג של עו"ד?.הנתבע התקין דלתות ולא מסר קבלות וזה כנראה לא מפריע לשופטת. הוא משקר וזה גם לא מפריע לשופטת.

עו"ד גיל ורגון

יגאל שלום, אין זה נכון שייצוג בבית משפט תביעות קטנות אסור - הכלל הוא שייצוג מצריך אישור מוקדם של בית המשפט אשר נוהג לאשר רק במקרים מיוחדים בהם עולה שאלה משפטית עקרונית. לגבי הסכסוך עצמו - אין לי מספיק פרטים בכדי להתייחס. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות