קורבן שוד

תביעה אזרחית על תקיפה ושוד

שלום רציתי לדעת אם ניתן להגיש תביעה אזרחית נגד שודד שתוך כדי השוד שביצע תקף אותי וגרם לי לשבר באף ואשפוז

ניר יסלוביץ,עו"ד

שלום רב, בוואדי קיימות בפניך שתי אפשרויות. האחת, להמתין לתוצאות המשפט הפלילי המתנהל נגד השודד(במידה ומתנהל)ובמידה והשודד יורשע אתה יכול להגיש תביעה נגררת להרשעה בפלילים לאותו שופט שהרשיע את השודד, ואז לא תצטרך להוכיח את שאלת האחריות של השודד לנזק , אלא אך ורק את גובה הנזק שנגרם לך. השנייה- הגשת תביעה נזיקית באופן מיידי. בהצלחה ורפואה שלמה, ניר יסלוביץ,עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה