כ

השתתפות בעל בבת מצווה של הבת

בעלי עצור ומוחזק במעצר בית ב-20 ימים האחרונים. הבת שלי אמורה לחגוג בת מצווה בעוד שבועיים באירוע שכבר הוזמנו אליו אורחים. כרגע נראה שיאפשרו לבעלי לצאת לאירוע רק לשעה ורק עם אדם שיהיה ערב לו. במידה והערב ישמור עליו אין אפשרות שיאפשרו לו להישאר יותר במסיבה?

ניר יסלוביץ,עו"ד

שלום רב, קיימת פסיקה עניפה של בית המשפט העליון המאפשרת יציאה ממעצר בית ליותר משעה אחת לשם השתתפות בשמחה משפחתית בליווי של מפקחים מתאימים. ראה למשל בש"פ 1381/10 מדינת ישראל נגד אלירן אטיאס. כמובן שהנני מייעץ לפנות לעורך על מנת שלהגיש בקשה מתאימה ליציאה ממעצר הבית ובחינת שחרור של העצור. בהצלחה, ניר יסלוביץ,עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה