הדר

שוטר היכה את החבר שלי

אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני, בן זוגי וחברים ישבנו בבר ושתינו. כשיצאנו מהבר שוטר ניגש לחבר שלי והתחיל לעשות עליו חיפוש כשהוא משתמש בגישה תקיפה ואלימה שלא לצורך. חברי שהיה קצת שיכור והתעצבן מהדרך שבה עורך עליו השוטר חיפוש דיבר לא יפה לשוטר. אותו שוטר היכה אותו וחברי נזקק לטיפול רפואי כתוצאה מהמכות. נפתח לו תיק במשטרה ולא ברור לי למה. השוטר הוא זה שהיכה אותו ולא ההיפך מאיזו סיבה פתחו לו תיק? האם זה תקין?

ניר יסלוביץ,עו"ד

שלום רב, באם חברך הוכה על ידי שוטר עומדת לו האפשרות להגיש תלונה במח"ש, המחלקה לחקירות שוטרים. כמו כן, באם נגרם לחבך נזק רפואי כלשהו עומדת לו האפשרות להגיש כנגד השוטר(משטרת ישראל)תביעה נזיקית. יתירה מזאת, הנני מייעץ לשלוח למשטרה בקשה לסגירת תיק מחוסר אשמה. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת. בברכה, ניר יסלוביץ,עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה