ליאור

לא יכול לשחרר סחורה

בגלל בעיה כספית שיש לספק שאמור לספק לי סחורה ששילמתי עליה עם עמיל המכס אני לא יכול לשחרר את הסחורה שלי. מה אני אמור לעשות?? אני אובד עצות

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב הריס

ליאור שלום, שני קשיים נפוצים בשחרור סחורה הנם אחד- אי קבלת שטר המטען; שנים- אי תשלום מסי יבוא שונים. מפנייתך אני מבין כי ביצעת תשלום לספק ממנו למעשה רכשת את הסחורה "התקועה" אולם הוא עצמו לא מילא אחר חובותיו. ישנן דרכים להתגבר על הקושי שאתה מתאר, אולם לצורך כך יש להרחיב מידע ונתונים אודות טיב הקושי בדיוק והשתלשלות האירועים. הנך מוזמן לפנות אליי ולהרחיב בעניין, בברכה, יואב הריס, עו"ד