דורון

יבוא סחורה חלקאית

שלום מה מצב הסחר בין טורקיה לישראל, באיזה תחומים ניתן לעשות סחר בין 2 המדינות ואיזה לא? האם ייבוא סחורה חקלאית אפשר לייבא משם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב הריס

דורון שלום, להבדיל מהמצב הפוליטי המוקפא בין שתי המדינות, המצב המסחרי פועל באופן תקין ומלא. ישנם קווי ספנות פעילים רציפים בין ישראל לטורקיה ואין מניעה לוגיסטית או אחרת לייבוא תוצרת חקלאית משם. הייבוא החקלאי עצמו כפוף כמובן לאישורים, היטלים וכו', הכל בהתאם לטיב התוצרת המיובאת עצמה. הנך מוזמן לפנות ולמסור פרטים ספציפיים יותר, לגבי כך. בברכה, יואב הריס, עו"ד