נטלי

שילוח בינ"ל לצרפת

יש לי ולחברתי משלוח לצרפת. מדובר בכמות גדולה. האם יש שוני ממשי בין חברות השילוח מבחינת האיכות והמחירים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב הריס

נטלי שלום, היכולת של חברת שילוח להביא לכך שהמטען יגיע ליעדו במשלוח בינלאומי, היא פונקציה של נסיון מקצועי- כולל בסוג המטען הספציפי, קשרי עבודה, פריסה בינלאומית, וכמובן יכולת אישית של בעל התפקיד ומידת הזמינות וההיענות. כמובן שככל שהמטען יותר יקר, יותר חשוב ו/או יותר דחוף, הרי ש"חיסכון" בעלויות שילוח נהיה פחות רלונטי, במיוחד כאשר שילוח בינלאומי כולל אריזה נכונה, הובלה יבשתית, עמילות מכס והובלה ימית או אווירית וכו'-כאשר חברת השילוח עצמה עוסקת בתיאום בין גורמים אלה עבור משלח המטען. מטעמים מובנים אין באפשרותי להמליץ על חברת שילוח ספציפית אלא אך להצביע על הפרמטרים לעיל לבחירת חברת השילוח המתאימה. בברכה, יואב הריס, עו"ד