שוהם

איפה אפשר למצוא פרטים על צו יבוא חופשי

שלום יואב ותודה רבה על הפורום המיוחד הזה ליבוא ויצוא בעבר היה אתר אינטרנט של המדינה אני חושב, שבו קבלתה מידע לגבי איזה אישורים צריך להנפיק למוצר פשוט לוקח את הסיוג של המכ"ס ומקליד אותו באתר והוא ישר היה רושם לך לדוגמה: צריך אישור של משרד התחבורה או מכון התקנים רציתי לשאול אם נפתח אתר כזה חדש כי האתר הנה"ל נסגר

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב הריס

שוהם שלום, למרבה הצער נושא המכס מופיע כפרק בתוך אתר רשות המסים, ולא זוכה לאתר משל עצמו. המידע אותו מספקת הרשות עניינו סיווג מספר פרט ולא מידע על אישורים ותקנים נדרשים, כפי שאכן ציינת. יחד עם זאת האתר מסווג את הטובין המיובאים לפי סוגים למיניהם [מבעלי חיים ועד יצירות אומנות] וביחס לכל קבוצת מוצרים, מספק האתר את בית המכס האחראי, שם המעריך וטלפון ישיר. הגם שמעריך, כשמו כן הוא, עוסק בקביעת שווי מסי המכס לתשלום, ייתכן ומשם ניתן יהא לקבל מידע על אישורים נדרשים. אפשרות אחרת היא לפנות למשרד הרלוונטי- בריאות, מכון התקנים, תחבורה וכו. או להתייעץ עם עמיל מכס הבקיא בתחום. יחד עם זאת אם היה אתר והוא נסגר, העלית רעיון מיזם אפשרי... בברכה, יואב הריס, עו"ד

שוהם

שלום יואב ותודה רבה על תגובתך המהירה בקשר לאתר שכבר איננו, אני בטוח וגם עבדתי דרכו כמה פעמיים ולכן אני מחפש משהו חילופי מסכים במאה אחוז בקשר לזה שאפשר לבדוק עם המשרד הקשור לנושא, אבל פשוט יש כל מינה בדיקות מקדימות שעדיף לעשות לבד וזאת נמצאת בתוכם לפי דעתי דוגמה: אם יש גוף שקשה מאוד לקבל ממנו אישור כגון משרד הבריאות אז אתה יכול לקבל את המידע בלחיצת כפתור אחת אני כרגע מתכוון לשלוח מייל למשרד התעשייה ולראות מה מתקדם בקשר לאתר וברגע שהוא יעלה אני ישמח לשתף אותו פה כי זה מאוד הכרחי האפשרות הזאת

אופיר ביאנקו - אינפושופ

צו יבוא חופשי גלוי לכל באתר משרד התמ"ת. הנה כאן קישור לצו האחרון שעודכן במרץ 2012, בבקשה: http://www.tamas.gov.il/NR/rdonlyres/CE6762E5-9D3E-4622-BD5E-BC9EECC8BE37/0/import_regulations_march_2012.pdf בברכה, אופיר ביאנקו - אינפושופ www.infoshop.co.il

שוהם

שלום אופיר רציתי לדעת אולי אתה מכיר את האתר הזה שעלו אני מדבר http://199.203.209.210/Apps/FreeImportNew/ImportPanel.asp ואם כן אז אולי תוכל להסביר לי מה הפירוש של התוספות של מספרי 1,2

אופיר ביאנקו - אינפושופ

שוהם שלום, צו יבוא חופשי מחולק ל5 פרקים הנקראים תוספות. אם תכנס לקישור שאני שלחתי לך בהודעה הקודמת ותגלול את הקובץ דף דף עד למטה תוכל לראות את כל חמש התוספות. על כל סיווג, התוספת הראשונה מציגה איזה משרד אחראי על מתן אישור ואילו התוספת השניה מפרטת אף יותר במדוייק מי הסמכות לתת את האישור או הרשיון. זה מוצג בקישור שאתה שלחת כ 1 או 2 אבל כדאי לך לעבוד ישירות מול התעריף עצמו כאן: http://62.219.95.10/TaarifHistory/ בברכה, אופיר ביאנקו - אינפושופ www.infoshop.co.il