ספי

מחיקת שם מרישיון

יש לי רישיון יבוא ואני רוצה לבטל אותו לגמרי כך ששמי לא יופיע בכלל עליו ושבשום מקום אחר לא יהיה כתוב שהיה לי רישיון כזה. מה אני צריך לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב הריס

ספי שלום, מפנייתך לא ניתן לזהות מהו טיב הרישיון, האם כלליו/או ספציפי לגבי תחום ייבוא מסוים וכד'. באופן כללי, רשיונות מטיבם הנם לתקופה קצובה הקבועה ברשיון שיש לחדשם, כך שייתכן ובכך יהא פתרון לנושא. על מנת לאפשר התייחסות ספיצפית יותר יש צורך ביותר פרטים מזהים ונסיבות, בברכה, יואב הריס