מוטי ברזני

גודל שוק השילוח בישראל

שלום לכולם אני מחפש נתונים לגבי גודל שוק השילוח בישראל. מה גודל השוק? ומהם חלוקת נתחי השוק בין עשרת השחקנים הגדולים נכון ל- 2013. מישהו יכול לעזור? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב הריס

מוטי שלום, דומני כי המענה לשאלתך יכול ויימצא במערכת עיתון "המטען" - ; news@shipper.co.il בברכה, יואב הריס, עו"ד

עדי ברנע

שלום, אני סטודנטית לכלכלה ואני עושה עבודה מחקרית על שוק השילוח הבינלאומי בישראל, אם מישהו מצא נתונים על גודל השוק וחלוקת נתחי השוק, אשמח אם יוכל לשלוח אלי למייל. תודה רבה !

אלון

האם הצלחת להשיג נתונים כלשהם לעניין שוק השילוח הבינ"ל בישראל??? אודה אם תוכל להעביר לי את הנתונים שהצלחת להשיג, לאי מייל alonhhh@gmail.com. בתודה, אלון.