עופר

שילוח בינלאומי לגרמניה

שלום אנו מעוניינים לשלוח מטען אישי לגרמניה ,כ 10 קוב . פנו אלנו מספר חברות והיציעו מחירים שונים. רצינו לשאול האם יש דרך לדעת לגבי חברות השילוח ןאיכות עבודתן ועל מה אנו צריכים לשים לב ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב הריס

עופר שלום, שימת הלב אצל חברת השילוח צריכה להיות ביכולת התיאום והביצוע של שלבי הובלה שונים- יבשתית ימית/אווירית, מכס, יבשתית, אחסנה, טפסים ורשיונות וכו. יש לבחון את טיב יכולות חברת השילוח ואופן הקשרים והפעולות שלה עם הגורמים השונים בשרשרת ההובלה, היכרותה ונסיונה עם הובלת מטענים מהסוג הספציפי כיצד בכוונתה לערוך את שטר המטען, וכמו כן רצוי ועדיף תמיד לערוך כיסוי ביטוחי עבור ההובלה-"כנגד כל הסיכונים" ו "ממחסן למחסן", הכל כמובן על פי טיב העסקה CIF או FOB או אחר, ואופן והסדר התשלום בעסקה. יש להעמיד את היקף העסקה אל מול עלות השילוח המוצעת, כאשר לטעמי הפרמטרים לעיל הם החשובים ביותר ולאוו דווקא ההפרש בין הצעות המחיר השונות יואב הריס, עו"ד