אור

קבלת תעודת לידה לילד שנולד בארץ לאי מייל

שלום רב, נפלתי בסבך בירוקרטי חוצה גבולות. אני שוהה בארה"ב לצורך המתנה של בן זוגי להשתלת ריאות וכבד, ומנסה לרשום את הילד לבית ספר כאן. לצערי הם דורשים תעודת לידה מישראל, אך אין שום דרך לקבל במייל תעודה כזו, ואין לי במי להעזר בארץ. ניסיתי להגיש בקשה און ליין - אך את התעודה הם שולחים לכתובת הפיזית האחרונה הרשומה במשרד הפנים - דירה שכורה שעזבתי לפני כמה חודשים. מה ניתן לעשות במקרה כזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב ראשית שיהיה בהצלחה בהשתלה. בנוגע לסבך אליו נקלעת, ניתן לפנות למחלקה הקונסולרית בנציגות ישראל בטלפון ולבקש עזרתם. לשגרירות קשר ישיר למשרד הפנים ואני בטוח שיוכלו לעזור. אפשרות נוספת היא לחתום בשגרירות על יפוי כוח לטובת עו"ד או קרוב משפחה בישראל עם אישור מפורש לקחת את תעודת הלידה עבורכם עם פירוט הנסיבות ואישור השגרירות. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים