open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 8 באוקטובר 2013

            נישואים אזרחיים

            שלום. אני רוצה להתחתן עם אזרחית אוקראינה שהכרתי בארץ, ואני לא יודע מה השלבים ומה המסמכים הדרושים על מנת להביאה לארץ.
            האם ישנו איזשהו סוג של מדריך לנושא זה או לחלופין איכן אפשר לקבל הסבר מפורט.
            תודה

            8 באוקטובר 2013
          • מנהל הפורום עו"ד דור פנק 10 באוקטובר 2013

            נישואים אזרחיים

            שלום רב
            השאלה הראשונה היא אם בת זוגך בישראל כעת או לא?
            עומדות בפניך שתי אפשרויות להסדיר מעמדה , או על בסיס נישואים אזרחיים או על בסיס חיים משופתפים (ידועים בציבור)
            אם היא בחו"ל מומלץ להזמינה כתיירת על מנת לבחון את הקשר הזוגי בתנאי אמת והיא צריכה להביא תעודות מאומתות ומתורגמות לעברית, אם היא בישראל ניתן לקבל את התעודות באמצעות קרובי משפחה או השגרירות בישראל.
            מדובר בהליך מדורג בו יש להוכיח "כנות קשר" ומגורים משותפים , עצם הנישואים אינו מהווה ערובה לאשרת כניסה לישראל או להסדרת מעמד.
            אם היא לא בישראל ואתם נישאים בחו"ל בהתאם לנהלים תוכל להגיש בקשה להזמינה לישראל בקונסוליה בחו"ל או לחזור לישראל לבדך ואז להזמינה במשרד הפנים הקרוב למקום מגוריך.
            יש להביא הוכחות רבות על הקשר הזוגי , תמונות, מכתבי תמיכה והוכחות חיצוניות לקשר.
            מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על מנת שלא לעשות טעויות שיגרמו להליך להתארך זמן רב שלא לצורך.

            בהצלחה
            עו"ד דור פנק

            10 באוקטובר 2013
            • 14 באוקטובר 2013

              נישואים אזרחיים

              בת זוגתי לא בארץ היא טסה מכאן לפני כחודש.
              אנו מתכוונים להתחתן בחו"ל ואני אחזור לבד כי כמו שאני יודע החוק אומר שהיא חייבת לחכות חצי שנה עד הביקור הבא שלה. האם זה מדוייק?
              ועוד שאלה האם כשאני מגיע עם המסמכים שאני נשוי למשרד הפנים כבר אז אני צריך להוכיח את כנות הקשר?

              14 באוקטובר 2013
          • 10 באוקטובר 2013

            נישואים אזרחיים

            צריך לקבוע תור למחלקת אשרות, זה דבר ראשון. ייקח לך בערך 2-3- חודשים עד שיואילו לקבל אותך.
            היא צריכה להביא מאוקראינה כל מה שהיא יכולה. תעודת נישואין/או גירושין, אישור מהמשטרה בדומה ל ר.פ. ישראלי. כל המסמכים צריכים להיות מתורגמים לעברית עם אישור אפוסטיל וגם מאומתים במשרד החוץ האוקראיני. דבר שנקראה לגליזאציה.
            באוקראינה יש חברות שעושות את כל ההנ"ל, בתשלום הגיוני, כולל תרגום לעברית. עדיף לעשות את זה שם, כי בישראל זה ממש יקר.
            בהתאם לסטטוס של החברה שלך, בטח יבקשו מסמכים נוספים...

            10 באוקטובר 2013
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form