גילי

תיירת מוויטנאם

שלום רב, האם תיירת מוויטנאם צריכה להגיע עם ויזה לישראל או שהיא מקבלת בנתב"ג? אם כן, מהו ההליך לשליחת ויזה לוויטנאם? במה זה כרוך?כמה זמן זה לוקח? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום ע"פ פרסום משרד החוץ אזרחי ויאטנם חייבים באשרת כניסה לישראל. ככלל לצורך הזמנת תייר ממדינה ממנה נדרשת אשרת כניסה מראש (ויזה) הזר פונה לנציגות ישראל במדינה ממנה הוא מבקש להגיע ומגיש בקשה לאשרת כניסה. מומלץ לצייד אותו במכתב הסבר עם פרטי המזמין, תקופת הביקור המבוקשת, מה יעשה, היכן ישהה וכד'. מומלץ גם לציידו בהתחייבות מהמזמין הישראלי כי הוא לא יחרוג מתנאי האשרה ולא יעבוד במהלך השהות בישראל. במידה והזר יקבל סירוב - את מכתב הסירוב יש להעביר לישראלי המזמין ואז ניתן להזמינו דרך משרד הפנים בארץ. יובהר כי במקרה של הזמנת בן/בת זוג יש נהלים אחרים ורוב הסיכויים כי מי שיגיע לביקורת הגבולות למטרת השתקעות בישראל - בני זוג - כניסתו לארץ תסורב!!!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים