קרין

שאלה לגבי עובד זר

אם עובד זר מועסק במשרה מלאה באיזשהו מקום (מטפל של קשיש), האם ניתן להעסיק אותו בעבודה אחרת למשך כמה שעות בשבוע? צריך לקבל אישור על כך?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב, עובד זר יכול להיות מועסק רק ואני מדגיש רק אצל המעסיק הרשום אצלו באשרה ובתחום לשמו הגיע לישראל. זאת אומרת שעובד סיעוד יכול לעבוד בסיעוד רק אצל הקשיש/ה אצלו הוא מועסק ואסור להעסיקו ביום החופשי שלו בנקיון.. מי שמעסיק עובד זר מסתכן בהגשת כתב אישום בגין העסקת עובד זר שלא כדין ומסתכן ברישום פלילי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים