מיכאל

קבלת ויזת תייר לישראל

שלום, אני רוצה להזמין לביקור אזרחית תאילנדית (לא למטרות עבודה). הייתי רוצה לדעת מה התהליך לקבלת ויזה? איפה אני יכול להשיג את כל הניירת הדרושה ועד כמה התהליך ארוך ומסובך? תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב הזמנת תייר מתאילנד מומלץ לבצע דרך הלשכה הקרובה למקום מגוריך. יש להכין מכתב הסבר אודות הקשר ומטרת הביקור , הוכחות על הכירות עם המוזמנת , תצלום דרכון של המוזמנת ותמונות פספורט שלה. משרד הפנים רשאי לדרוש פרטים נוספים, במידה והבקשה נדחית ניתן לערער על ההחלטה.

עזרא מזרחי

אני רוצה להביא את אחןת של אשתי מהפיליפינים לישראל ל3 חודשים . מה אני אמור לעשות . תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים