• 10 בנובמבר 2013

    ויזת ב1

    שלום,
    יש לי חברה אשר הכירה בחור מחו"ל, כרגע הם גרים יחד בארץ והבחור קיבל ויזת ב1.
    כעת הוא מחפש עבודה, הבעיה היא שבמקומות העבודה מבקשים אישור מפורש שבו יהיה רשום כי אינו נחשב עובד זר (בגלל היטלי מס), ללא אישור זה הוא לא יוכל למצוא עבודה.
    במשרד הפנים לא מוכנים לתת להם אישור כזה, האם ניתן לעשות משהו בנדון?
    פלונית.

    10 בנובמבר 2013
  • מנהל הפורום עו"ד דור פנק 13 בנובמבר 2013

    ויזת ב1

    שלום
    ניתן לבקש אישור ממשרד הפנים ובו יירשם כי לזר אשרה המאפשרת לו לעבוד בכל בקום עבודה בישראל ללא הגבלה.
    לעניין היטל המס מול הרשויות מומלץ להתייעץ עם רו"ח.

    13 בנובמבר 2013
    • 13 בנובמבר 2013

      ויזת ב1

      שלום,
      תודה רבה על תשובתך, אך זה בדיוק מה שהם ביקשו ממשרד הפנים, ואמרו להם כי אין להם אפשרות לתת מסמך זה.
      האם בכל זאת ניתן לעזור להם בצורה כלשהי?

      13 בנובמבר 2013
      • מנהל הפורום עו"ד דור פנק 13 בנובמבר 2013

        ויזת ב1

        ניתן לקבל מכתב שכזה.. מעבר לכך על גבי האשרה נכתב מפורשות אשרת עבודה "ללא הגבלה"

        13 בנובמבר 2013
forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?