open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 10 בנובמבר 2013

            ויזת ב1

            שלום,
            יש לי חברה אשר הכירה בחור מחו"ל, כרגע הם גרים יחד בארץ והבחור קיבל ויזת ב1.
            כעת הוא מחפש עבודה, הבעיה היא שבמקומות העבודה מבקשים אישור מפורש שבו יהיה רשום כי אינו נחשב עובד זר (בגלל היטלי מס), ללא אישור זה הוא לא יוכל למצוא עבודה.
            במשרד הפנים לא מוכנים לתת להם אישור כזה, האם ניתן לעשות משהו בנדון?
            פלונית.

            10 בנובמבר 2013
          • מנהל הפורום עו"ד דור פנק 13 בנובמבר 2013

            ויזת ב1

            שלום
            ניתן לבקש אישור ממשרד הפנים ובו יירשם כי לזר אשרה המאפשרת לו לעבוד בכל בקום עבודה בישראל ללא הגבלה.
            לעניין היטל המס מול הרשויות מומלץ להתייעץ עם רו"ח.

            13 בנובמבר 2013
            • 13 בנובמבר 2013

              ויזת ב1

              שלום,
              תודה רבה על תשובתך, אך זה בדיוק מה שהם ביקשו ממשרד הפנים, ואמרו להם כי אין להם אפשרות לתת מסמך זה.
              האם בכל זאת ניתן לעזור להם בצורה כלשהי?

              13 בנובמבר 2013
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form