לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אביטל

חיים משותפים - עצה עצה

כל מי שאמור לעבור תהליך חיים משותפים עם זר - אל תגיעו ב כ ל ל למשרד הפנים ל ל א ע ו ר ך ד י ן. אין לכם סיכוי. אך ורק עם עורך דין. אני עברתי סיוט כשהלכנו לשם לבד. חשבנו שאנשים שם באמת טובים וישרים חחחח איזו נאיביות. "לא ספרו אותנו". מאז ואני מקווה שזה כבר לא מאוחר לקחנו עורכת דין אולם הסיוט עדיין ממשיך איתם. רשות ההגירה עצרו את בן זוגי "לשימוע" והוזהר לטפל עד 29 לחודש שכן אז הוא צפוי להיעצר ואז יגורש. עדיין אנחנו לא רואים את הסוף ומקווים שהוא לא ייעצר. ללכת אך ורק עם עורך דין המתמחה בנושא הנ"ל כי הוא מכיר ויודע את כל הנהלים שלהם ואת "הטריקים" שהם מאכילים אותנו האזרחים "הקטנים" כשאנחנו באים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

אביטל שלום הדברים שכתב כה נכונים!!! מומלץ להגיע למשרד הפנים רק לאחר התייעצות עם עו"ד שכן ידיעת הנהלים והכנת תיק "מושלם" ללא מסמכים חסרים או הוכחות חסרות יכול לחסוך הרבה זמן, כסף ואי נעימויות כפי שציינת. ייצוג נכון יכול לסייע בקיצור זמן ההמתנה לתשובה ובקבלת תשובה חיובית לבקשה בהנחה ובני הזוג ימציאו את כל ההוכחות הנדרשות להוכחת כנות הקשר הזוגי.

אביטל

בוקר טוב עו"ד פנק, אכן מה שכתבת כל כך נכון ויכול לחסוך לבני הזוג את המתח, העצבים והיחס המשפיל. לצערי לא ידעתי כל זאת בזמן שהייתה לו אשרת שהיה בארץ שהרי יש אינטרס למשרד הפנים לא לייעץ לזוג ללכת לעו"ד כי אין סיכוי לקבל את האשרה. לכן אני ממליצה אך ורק באמצעות עו"ד וכמה שיותר מוקדם יותר נכון. יום נעים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים