נעמה

ויזה לארץ לאזרח אמריקאי

שלום יש לי חבר שהוא אזרח ארה"ב, הוא לא יהודי. אנחנו רוצים לנסות ולגור ביחד בארץ ורציתי לדעת האם הוא יזדקק לויזה כדי להיכנס לארץ ולכמה זמן תקפה הויזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב, באופן עקרוני אזרח ארה"ב המבקש להגיע לישראל לביקור - כתייר - פטור מאשרת כניסה. יחד עם זאת מי שמגיע לישראל - למטרת השתקעות - ובת זוג ישראלית מבחינת רשויות ההגירה מעלה חשש להשתקעות יזדקק לאשרת כניסה מראש על מנת להמנע מאי נעימוית (סירוב, מעצר והרחקה) עם ההגעה לישראל. אמליץ לך להגיע לפגישת ייעוץ פרטנית על מנת שנסביר לך את הדרישות בנוגע להזמנת בן זוג, סוגי מסמכים, אימותם ואת הדרך להסדיר שהיית בן זוגך בישראל לרבות אשרת עבודה. שנה טובה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים