זכריה

שינוי שם

שלום, שהייתי בן 13 שינו לי את השם משפחה בלי שרציתי, יש לי 2 שמות לא כולל השם הרוסי שהוחלף שהגעתי לפה מצ'צ'ניה, אם אני משנה עוד פעם את השם האם השם הראשון יופיע? עוד משהו, האם אפשר למחוק זהות, כלומר למחוק את מספר הזהות?, יש לי רקע עברייני מאז שהייתי קטין ועד גיל 22 ושיניתי את דרכי, תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב בנוגע לשינוי שם, השם הקודם מופיע ברשומות בכל מקרה , יש מקרים בהם הוא מופיע רק 7 שנים אחורה. בנוגע לשינוי תעודת זהות, לא ניתן לשנות מספר תעודת זהות לאזרח. גמר חתימה טובה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים