אלכס

הזמנת אורח מחו"ל לארץ

ביוני 2012 הכרתי טיירת שהגיע לארץ, היא נישארה לגור איתי בארץ עד סוף אוגוסט (כי יכלה להישאר בארץ עד 3 חודש), עכשיו אני מעוניין ליראות אותה שוב, האם היא צריכה הזמנה או יכולה פשוט להגיע לארץ ללא הזמנה לעוד 3 חודש בלי שיעשו לי בעיות בנתב"ג? הטיירת מלטביה. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב על מנת למנוע אי נעימויות בכניסה לישראל, במקרים כאלה עדיף לגשת ללשכה הקרובה למקום מגוריך ולהסביר את המקרה. באופן עקרוני יש להזמין בת זוג ע"פ הנהלים המקובלים לרבות הצגת מסמכים מאומתים מחו"ל הנדרשים בהתאם לנוהל "חיים משותפים" כל זאת בהנחה ובכוונתכם כי היא תשתקע בישראל ותחיו יחד בישראל. אם מדובר רק בביקור נוסף, לתקופה קצובה עם כרטיס הלון וחזור יתכן וכניסתה תאושר - יחד עם זאת, יש סיכוי גדול מאוד שהיא תישאל שאלות רבות בכניסתה לישראל על מנת להבטיח שאין לה כוונת השתקעות בישראל. בכל מקרה עדיף לציידה במכתב הזמנה ובו פרטיך המלאים על מנת שנציגי ביקורת הגבולות יוכלו ליצור עימך קשר. בהצלחה וחג שמח

מקסים

שלום, ביקרתי ברוסיה את משפחתי לפני שנה והכרתי בחורה שאני רוצה שהיא תבוא לבקר לארץ לשבוע, אני יקנה לה כרטיס הלוך חזור,פעם אחרונה שנפגשנו היה לפני חודש כשטסתי לשם, אני סטודנט ולא יכול לצאת לחו"ל מתי שבא לי, על איזה מכתב הזמנה מדובר? מספיק שאני יכתוב אותו לבד? או שהמכתב צריך להיות חתום על ידי עורך דין/משרד הפנים? תודה מראש.

הלה

יש לי ידיד הוא גר בגרמניה והוא מהפליטים הסורים, יש לו דרכון גרמני. האם יכולים להזמין אותו לבקר אצלנו?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים