איציק

עובדת זרה

שלום רב שאלתי היא בהקשר לעובדת זרה שאנו רוצים להביאה ארצה (כמובן בצורה מסודרת) ,אלא שהיא ניסתה לבוא לארץ בשנה שעברה ובשדה עצרו אותה ושלחו אותה חזרה ,כנראה כי חשדו שהיא רוצה לעבוד כאן. איך מתגברים על זה שלכאורה אסור לה להיכנס לארץ 10 שנים אשמח לקבל תשובה תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

ככלל, העובדת אינה רשאית להכנס לישראל ואם תנסה להגיע תסורב שוב. הפתרון היחיד הוא להזמינה מראש במשרד הפנים תוך הסבר מדוע הגיע בפעם הקודמת.. והדבר על הקשר המצדיק הבאתה לישראל כעובדת זרה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים