רחלי

פתיחת תיק במשרד הפנים לאחר סירוב כניסה לארץ

שלום, בעלי רומני והוא קיבל סירוב כניסה לארץ( כי לא ידענו שצריך לזמן אותו לארץ ) ושמו אותה במעצר, לאחר יום הצלחנו לשחרר אותו ולהכניסו לארץ. עכשיו אנחנו רוצים ללכת למשרד הפנים לפתוח תיק, רציתי לדעת אם זה שקיבל בהתחלה סירוב כניסה יקשה עלינו בפתיחת התיק? ואיזה מסמכים צריך להביא איתנו אודה לתשובתך בהקדם תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב קודם כל אתם ברי מזל שכניסתו לישראל אושרה שכן בהתאם לנהלים זר הנשוי לישראלי חייב הזמנה מראש אחרת יסורב. מומלץ לפנות לייעוץ פרטני בהקדם על מנצ שתקבלו את כל המידע הנדרש ונבדוק על מה התחייבתם כשכניסתו אושרה , כמובן שיש לפעול להוצאתו מרשימת מוגבלי הכניסה לישראל בה נרשם שמו עת סורב בנתבג. אנו כאן לרשותכם

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים