Ellie

אזרח ישראל שלא תושב ישראל

שלום דור, יש לי שתי אזרחויות,ישראלית ואמריקאית.הייתי תושבת ישראל,ועברתי לארצות הברית וביטלתי תושבות בישראל. כשאני מגיעה לביקור בארץ אני עדיין צריכה לשלם מע"מ? (על מלונות ורכב להשכרה) אם ארצה להכנס לארץ בתור תיירת מריקאית אני צריכה ויזה? ואם כן, זה משהו שבאמת אוכל לבקש כשיש לי גם דרכון ישראלי? תודה מראש Ellie

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב אמליץ לך להתייעץ עם רו״ח, יועץ מס או עו״ד בתחום המיסים לקבלת תשובה מוסמכת בנוגע למסוי. בנוגע לשאלתך השניה, אזרח ישראלי חייב להכנס ולצאת מישראל במסמך נסיעה ישראלי!!! כך שאינך רשאית להכנס עם הדרכון האמריקאי .

גיל

מעמ כולם משלמים, לפני שלושים שנה, מדינות לא גבו מעמ מתיירים, זה מזמן בוטל. את אזרחית ישראלית, ולכן את יכולה להכנס ולצאת מישראל רק עם הדרכון הישראלי, לא נותנים ויזה ישראלית לישראלים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים