דוד

מעמד לזר

שלום אני בחברה שלי גרים בארץ היא אזרחית קולומביה אנחנו נמצאים בתהליך לקבלת מעמד בשבילה במשרד הפנים הם שלחו את כל הניירת למשרד הפנים לירושלים מאז כבר עבר 10 חודשים ולא מקבלים שום תשובה היא כרגע בלי ויזה וכל פעם שאני הולך למשרד הפנים באילת מקבל תשובה שאנו צריכים לחכות . כמה זמן לוקח להם לתת תשובה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב, אם מאז השימוע חלפו כ 10 חודשים הרי שמדובר בזמן לא סביר לכל הדעות וזה עלול לרמוז על תוצאות ההחלטה לכשישוב התיק מירושלים שכן הסמכות להחליט שמורה ללשכה באילת ובמקרים "קשים" התיק עובר להחלטת המטה. הלשכה באילת ידועה בקפדנותה היתרה בכל הנוגע לאישור בקשות מסוג זה. היה ובקשתכם תידחה שמורה לכם הזכות להגיש ערעור פנימי או ערר לבית הדין לעררים , החלטת הערעור נקבעת בהתאם לגוף שנתן את ההחלטה בבקשה. תשומת לבכם כי רק לבית הדין סמכות לתת צו ביניים האוסר על ביצוע הליכי אכיפה כנגד בת הזוג כל עוד עניינכם תלוי ועומד. אנו כאן לרשותכם לכל מידע או ייעוץ אישי נוסף הדרוש לכם. עו"ד דור פנק

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים